Veckorna som gått :)

Tänkte ha lite bild uppdateringen av veckorna som gått :)

 
  
  

Och mer ;)

Puss M


Shoppingen från New york

 
Tröja från forever 21 samt klänning också från forever 21.


OPI Nagllack.

Vita converse till mig samt ett par chockrosa till min "låtsats" mamma.


Rosa tyg ugg.


Tubtop från forever 21 och en rosa myssig tröja från Ralph Lauren, också en marinblå till sis.

 
Rosa mysdress från Juicy Couture


Gulligt natlinne från Victoria´s Secret.


Tröja från Saint Tropez men den inhandlades på flygplatsen i Danmark.

+basebollrack och boll till lillebror
+pressent till pappa
och så har jag säkert glömt bort en hel del men det får räcka för nu...

//Matilda :)

Bloggandet

Lite segt med bloggandet men tänkte lägga in lite bilder på det jag shoppade i New York men sedan kommer bloggandet fortsätta som vanligt när skolan kommer igång :)


// M

Ny hårfärg och frisyr

Fridas mamma är ju frisör så hon fixade mitt hår när jag var nere i Skåne och har glömt att berätta det så nu får ni också se en bild :) inte så stor förrändring men har klippt mittbena och slingat håret ljusare :)



//M

New York



 



 
 


 

//M


I mina högtalare just nu.

Från och med Nu- Oskar Linnros

Står i din port står bara still För en minut sen var du min en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din det här är slutet på vår film Från och med nu Från och med du Ser dig på blåa i april i telefon i nya jeans men jag har samma trasor på och röker samma marlboro jag minns varenda scen ifrån vår film från och med nu från och med du jag blir aldrig samma, från och med du (från och med då från och med du) från och med du (somliga ljus brinner aldrig ut) står inte ut, står inte ut ett år försvinner utan ljus även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur från och med då Från och med du, du,du,du från och med du, du,du,du jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut somliga ljus brinner aldrig ut och i din port har ingenting förändrats utom just på din för bredvid ditt namn står ett namn till


/frida

solig dag.

idag har det varit en skön dag, först stranden sen lunch på aldo sen schtek vid poolen hela dagen. lyckades putta i Matilda i poolen (Y)wiie.. och nu har vi fixat oss sen åker vi till Höllviken för att äta på en restaurang. nice.
ha de fiiint.
puss


Hemma

Som ni säkert redan har förstått är vi nu hemma i Sverige, men det har varit alldeles för bra väder för att sitta framför datan. Som Frida redan skrivit var vi på Strandbanden igår och festade loss. Jag tänkte lägga in lite bilder från New york nu så får ni se vad vi har haft för oss. Pöss från Matilda Vera


dance all night long @ strandbaden night club 16-19.

Tjooho alla läsare. det var ett tag sen nu va ;) men inte orkar man blogga när man kan schteka ute och sen ha kul på kvällarna.
men idag är det liite sämre väder. Så jag & matilda tar det lite chill idag och väntar in hennes pappa och syster sanna. För vi är ganska trötta idag. Dansade & sjöng ju som satan igårkväll på strandbaden , men grymt kul var det. Härliga människor(okej inte alla) och bra musik. Bilder där inne ifrån kommer senare då festeliten inte har lagt in dom ännu. seghöövven. Annars rullar allt på som vanligt här i skåne.



/frittan Löndh.

RSS 2.0