Frida biljetterna bokade jag i veckan

När Frida fyller år nu den 18 september så ska vi fira det i Göteborg fredag till söndag och Frida tjatar på mig om att jag ska ge henne tiderna för tåget så jag tänkte jag kunde lägga ut dem här så lär hon se de. Om någon nu förstod haha PUSS

17 september
Stockholm-Göteborg
11.07-15.57

19 september
Göteborg-Stockholm
16.02-20.53

Puss Frida
Nu ska jag bara fixa presenten :D


Söndag

Hej bloggen!!

Idag e det söndag och somnade typ halv nio igår för att jag hade sån hög feber och var helt slut så vaknade jätte tidigt imorse så efter frukosten som jag hade fixat till min familj åkte vi en sväng till Farmor&Farfar, mysigt. Efter det tog jag en liten tripp på söder tillsammans med pappa och hans tjej, köpte en dataväska på en liten butik som heter älskling också men den är pågränsen till förliten så ska kanske lämmna tillbaka den men får se...



/M

TREVLIG KVÄLL IGÅR!


HEY , HEY HEY HEY

tjoooo Frida här!
sitter här framför denna nya fyrkantiga saken och diggar musik från min sköna spotifylista, ganska tungt ändå.
just nu är det darin-lovekiller som dunkar ganska lagom högt ut ur mina högtalare. ajja nog om det.
Första veckan på gymnasiet är över..känns fruktansvärt skönt. Nu börjar man känna lite folk, känna igen sig i skolan och ahh..det känns bättre helt enkelt. Har även fått två läxor, geografi och spanska -.- mindre skönt.
HAHA vår spanskalärare förstår man bättre när hon pratar spanska än svenska..skumt! för hon är från russia! galen dialket.
hon hade upprop...ARVID KUcK är du här!? han heter egentligen kock i efternamn ;) svårt detdära med uttal ibland asså...huuhu.
annars verkar vi ha bra lärare..
jag ska nog överleva tre år på SUNDS MED SP1C. (samhälle med mediaprofil)  allt blev knas med den linjen jag skulle gått på...orkarinteförklara.

neepp..nu måste jag fixa mitt fejjjsss lite, sen bär det av hem till Annnaa, lite skönt mysröjj där (y) saknat alla denna veckan! :'( 

och juste..har ju somsagt fått en ny dator..därav bildtorkan. vettefan hur man lägger in bilder på denna (a)
tekniskidiot.

Kysssååhey.


jag älskar dig. ♥


pirrigt.

JAG TROR JAG BAJJAR PÅ MIG SNART.....GYMNASIET IMORGON!!! hähähähäähähähä

ska nog börja blogga nu igen också (a)

pösss
frida

Skola imorgon

Imorgon är första skoldagen, aa vad ska man säga kl. 10.00 i ljushallen ?!



Funderar på att bli blondare igen men vi får se, får snacka lite med frisören och se vad hon tycker ;)

Man kan aldrig vara för tidigt ute elr vad tycker ni ??

Har jag nu köpte en ny varm och gosig vinterjacka, lika bra att vara förberäd innan kylan kommer tycker jag hihi :)



En sånhär boomerang fast min är brun, orkade bara inte fota min just nu så tog en bild från google men ni får se min senare :)

allt som snurrar i huvudet right now.


jag är helt sne.
jag är förvirrad.
jag har panik.
nej jag är inget psykfall.
jag fyller år om en månad.
jag tatuerar mig om 3 veckor och 6dagar.
jag känner mig knas.
vädret suger.
jag längtar faktiskt till hösten.
sommarens sista höjdpunkt startar på fredag,malmöfestivalen.
jag vill gömma mig under täcket (a).

och nej ni behöver inte förstå någonting av detta inlägget...endast jag som kommer förstå det till hundra procent. mitt huvud , mina tankar.

adjö

frida.


Shoppat igen...

Jaha då har man shoppat igen då... jag får ju ge mig nu haha, men jag älskar det :D

Allt är inte från idag men iallafall :)

  

Jackan/Kavajen är från Tiger
Jeansen är från Deminbirds
Linnet från EdHardy

 

Blommig tröja från Zara
Puderrosa tröja från H&M

Kram Matilda

God kväll :D

Hej allesammans, snart är det dags för skola igen, väldigt blandade meningar om det haha. Ialla fall, har haft lite fullt upp den sista veckan men i fredags ringde en barndomskompis till min syster och frågade om vi ville komma över och äta middag med henne och hennes stora syster, vi gick dit runt sju tiden och åt en god middag följt med att vi körde ner till centrum och köpte film (en av tjejerna är 19 och har körkort om ni undra hur vi kunde köra ner till centrum :D ) väldigt mysigt.

Här är ialla fall filmerna vi såg :)
  

Dagen efter fick jag ett samtal om jag ville följa med dem till kålmorden, och jag var tillräckligt uttråkad så jag följde med till norrtälje och kålmorden haha...

     

PS. Saffari och aqvariet (stavning??) besöktes självklart också :D

Kram Matilda

GODMORGON!


yäääy. fjooorren nummer ett today.  (men jag vet iaf om det....)

Gick upp för en stund sedan med mamma, men sen lämnade hon mig och stack till jobbet :( kul.
så nu har jag glott på någon Tv-show hela morgonen. kul.
I typ 4 timmar till ska jag vara lonely. MEN SEN KOMMER PAPPI! wiiho.
ajja detta kan ha varit det mest tråkiga och onödiga inlägg....

och nej, jag orkar inte berätta allt som har hänt under dessa veckorna som jag inte har bloggat. utan istället börjar vi bara om på nytt här igen! 

nu ...ska jag försöka få tag på min pooojke♥! se om jag lyckas...

PUSSS!
friiiidusen.

Vilken dag det nu är

Har inte riktigt koll på vilken dag det är men idag´, har jag iallafall bara tagit det lungt, träffade Sara och Sofia i centrum, vi tog en fika och skvallrade lite, sedan efter att jag spenderat 1.220 spänn på ett SL -kort drog jag mig hemåt. Det är inte det att jag är snål, absolut inte, ni har ju sätt hur mycket jag shoppar,(hihi) men 1.220 kronor bara för att få åka buss i ett halvår, kom igen det är ju sjukt?!

Nu ligger jag i soffan och kollar på TV med pappa, mysigt. Imorgon ska jag först hämta ut en kläning som varit inlagd för sys upp en bit och sedan lämmna in ett par skor som har tappat klacken (?) aja på eftermiddagen ska jag nog hjälpa mamma genom att packa ner grejer hemma för vi ska ju faktiskt flytta, har inte sagt det ännu men så ere :).

Puss så länge :D


Blixtar och dunder, magiska under

Har mysigt med regnet och blixtrar utanför, nu ska jag stänga av datan ha en mysig fortsat lördagskväll, för det ska jag ha ;)


Först golf sedan nattbad...

Igår vare fört golf med pappa och sedan nattbad med vendela hemma i poolen som gällde, lägger in lite bilder också :)


Jag lyckades bara få upp ena benet hihi



hej..



puss på kind :D :D


hihi


PS. Frida är upp över öronen förälskad och har typ inte tid att blogga men hon kommer snart tillbaka ska ni se, för min skull för jag är Fridas nr 1 :)

PUSS M

God natt



Nu är det dags att stänga av TVn och datan, släcka alla ljus och krypa till kojs, sov gott puss


Höll nästan på att glömma



Höll nästan på att glömma berätta mitt i all uppdatering att jag har fått ett till kusinbarn, denna gång en Oskar (inget namn jag skulle valt) men hur som helst säger vi grattis till min kusse :)

HIHI



Jag och sötaste Vendela i stan för några dagar sedan, nä många dagar sedan, skit samma, Vendela ring inte för tidigt imorgon bara :)

Nu e jag tillbaka

Jag tröttnade helt enkelt på våran underbara stad och drog mig ut på landsbygden, rättare sagt Älgeby om någon nu vet vart det ligger, om inte kan jag förklara att det ligger emellan Åkersberga och Norrtälje. Hur som helst, där satt jag så långt bort från stadens vackra kullerstensgator och tusentals butiker i en stuga tillsammans med en före detta modell i pensionsålder, en singelmorsa och en grinig nioåring och jag stortrivdes. Jag och singelmorsan satt ute under parasol medans regnet öste ner och spela kinaschack samtidigt som vi lyssnade på Mellisa Horn. Efter tre dagar började jag att klättra på väggarna så pappa kom med bilen utan tak och tog mig tillbaka till stan och verkligheten J . På kvällen gick vi på Ulf Lundell på Gröna Lund eftersom min pappa tycker om honom, min syster är ju för fan döpt efter Uffes dotter Sanna.





/ M


Lite nytt...



shit jag måste sluta shoppa... puss M


RSS 2.0