Söndag

Har precis satt mig i soffan tillsammans med papi och sanni, vi tittar på i taket lyser stjärnaorna och har lite söndagsmys. Vi åt kebab till middag så måste börja träna nu, usch så jobbigt det känns. Aja nu ska vi tänka postivt. Har färgat håret idag också, ingen stor förrändring bara lite mer färg på längderna eftersom jag typ hade tvättat bort den gammla toningen.

 
Ge mig sommar tack :)

PS. har ett stort beslut att fatta men vad får ni vänta med att veta, annars tar det hus i helvet.

Puss o Kram
Matilda

snö!


BEVISET! ;D

at home

Halllojsan. :)

Nu är jag hemma i lilla tråkiga skanör igen "/.  Det första vi möts av är ju en halvmeter snö också. Kuligt. tummen ner. fyfan för snö nu asså. så det blir inte att gå ut idag. (går ju fakstisk inte) bara stanna hemma och mysa istället. ladda upp för en ny vecka, med massa jobbig läxa.

*Recension
*so uppsats
* Hemkunskaps recept (köksmästare)
*läsa svenska häfte.

aa, denna läxplaneringen kommer antagligen fyllas på under veckan. :(


nu äre spotify och O'boy som är mina räddare denna söndagen. (L)

Vi hörs.
en insnöad frida.



Nätshoppat

När affärerna är stängda så får man vell nätshoppa då, så jag har precis beställt hem lite grejer från nelly.com , inget mycke men alltid något...

Kingston SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
399;-

I'm Perfect College SEK 299, Avanna - NELLY.COM
299;-

och lite mer
Kram Matilda

i göteborg.

en snabb update.

som sagt är jag i götet. (L) love
stan hela dagen, över gott. sen frölundaborg och kolla min brors match. mindre kul.

ajja vakna upp tidigt idag, dirr ner till stan med mamma. gud va mycke fint det finns, blir en aningen sjuk (a)
gick in på TESSIE iaf, haha gubben som jobbar där är alltid lika störd. ;D konstig jäkel.
sen mötte vi upp våra vänner, fika och lite sånt. fyfan vad kallt det har varit hela dagen också, typ 15 minus. (n)
efter fabians match, stack vi och åt. gottigt vare!

nu är det mys framför tv:n som gäller med massa onyttigheter. muhih. LÖRDAG FÖR FANKEN!

Ha en super kväll
kramisar fridisen.


ge mig sommar, tack.

Dålig uppdatering

Får ta och be om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på bloggen men har haft fult upp med prao, födelsedagar, jobbiga personer och att umgås med familjen (a) men nu tar vi en liten resumé av de senaste dagarna tycker jag.

Torsdag
Prao på Primo Ciao Ciao, riktigt roligt. Samt lillebror 4 år, det firades självklart med paket, tårta och Robinson på kvällen. Av mig, Sanna och Kim fick Alvin en jätte snygg tröja och så fick han en massa leksaker av familjen. 

Fredag
Sista praodagen, men dagen till ära kom papi och åt lunch hos oss eftersom han var ledig. Jag lagade mat åt hela familjen, tre rätters, det bestod av laxcarpaccio till förrätt, bakpotatis och kött till varmrätt, chokladtryffelkaka till efterrätt som vi åt till let´s dance och det nya programmet solsidan som jag tyckte var ganska roligt faktiskt.

Lördag (idag)
Vaknade runt tio, åt frukost med familjen och Sannas kompis Amanda som sov här, sitter och pluggar nu och ska sedan hem till papi och fixa lite med mitt rum eftersom min säng kom igår, eller aa halva eftersom gaveln och sängkappan inte har kommit än...


En ganska så soft dag. (Y)

Japp jag lever, tro det eller ej. (a)
men jag tycker Matildus har fixat uppdateringen utmärkt. =)
Fast under dagen har jag fått några hot sms från den kvinnan, att även jag måste uppdatera! så visst, Here I'am din lille teorist, höhö. (L) nejrå ''skämt åt sidan''.

Hur har min dag varit? jooorå, den har flytit på utmärkt. Inga lektioner. Bara åka in till malmö med fina klassen och besöka sydsvenskan. Mucho intresanto. Sen att mitt lag vann en tävling också, gjorde ju inte saken sämre, Right? vinna är gött.

Fast nu har jag en del plugg att ta tag med...på den fronten gåre just nu ganska kasst. Orkar verkligen inte! Fast man måste ju någon gång. så jag ska ta fram engelskan nu och sätta igång! (N)


Saknaden är alldeles för stor just nu. 18 dagar... (L)


OMG glasögon??

Haha ursäkta uttrycket, kanske lite fjortis men ialla fall tillbaka till anledningen. Jag sitter här i sängen och tittar på TV och har typ jätte ont i ögonen så mamma kommer in med sina glasögon, visst de är väldigt snygg men vilken mardröm om jag måste ha glasögon när jag ser på TV och läser, det är ju typ tanter som har det, elr??



Puss o Kram
Matilda

Måndag- början på veckan

Denna vecka är det forfarande prao som gäller men nu praoar jag på en resturang, riktigt roligt faktiskt (a). Börjar nio slutar tre, riktigt nice, aja får fota lite imorgon så ni får se men nu ska jag titta på familjen anorlunda, slänger kanske in något innan jag går och lägger mig.

Puss o Kram
Matilda.

Fusk bränna!

Nu när vintern är i säsong så får vi helt enkelt ta till andra medel för att bli bruna, om man inte åker utomlands förstås, men det ska jag inte på ett tag så jag kör på brun utan sol från kicks som ger jätte bra och fin färg samt glitrande glans.


Bild från när jag var på Mauritius i november föra året

PS. kan inte fota nya bilder för tillfället eftersom min syster har tagit min kamera, men vi får hoppas på att vi får tillbaka den snart.

Puss o Kram
Matilda

HÅRnytt! pottfrilla & orangethår. Mjaaou

 


Mamma var uttråkad. Vilket resulterade i att jag fick ställa upp med att bli klippt & färgad! (ingen BIG skillnad direkt) Tur det...så ni kan vara chilliga ,rubriken ljuger för er.
en aningen kortare & en aningen mörkbrunare...
Nu väntar en god middag, Biff (ne, vi ska inte äta mig,men kunde har varit så ;),pommes & Bea sås! mjaaou.

 CIAO!
Fridis.


flash back.



Tjoooho. (:
yttligare har snart en söndag passerat. Jag fullständigt hatar söndagar, fast dem måste ju finnas...
lite skojsiga saker har trots allt hänt idag ändå. (Y) secret.
Igår fick jag en sån saknad av ''old times'' ni vet sån, man ba vill sitta och kolla på gammla goa bilder (Y).underbart. Så det gjorde jag. Man är lyckligt lottad som fick en sån bra uppväxt, det är liksom inte alla som får det. Okej, nu blev detta kanske lite djupt (?). men så är det.

NU BLIR DET DUSCHEN, VI HÖRS!
/En glad Frida.


Söndag

Idag söndag ska jag kanske gå på bio men har inte riktigt bestämmt mig. Imorgon är det fortfarande prao men denna gång på en resturang, japp en mysig liten resturang i centrum där jag bor så det blir nog kul, ska prao tillsammans med en kompis också så det blir roligt.


Bild från Julafton (då var jag blond (a))

Kram Matilda

Prao dag 5

Prao dag nummer 5 var i fredags och då var vi på formex mässan i älvsjö, riktigt roligt och fullt med inspiration dock ganska rörigt, men allt kan ju inte vara perfekt så. Efter mässan åkte jag hem till papi.


Litet smakprov från mässan

På kvällen var jag helt slut efter att ha jobbat en hel vecka så det blev let´s dance och sedan sängen.

Ha det bäst
Kram Matilda

en ovanligt lugn lördag (Y)

Inga planer,inga bekymmer. = denna lördagen, 23 Januari,2010.

ChaCha (H).. inte Krilleboii här!

Lördagen började med att jag gick upp tidigit ( japp, kl nio är tidigt för att vara mig,på en lördag!) började jobba kl 10. Fullt ös i affären hela dagen, Och jag fick en storkund! wiiiho. (Y) go tant. efter det har jag varit, T-R-Ö-T-T!
inte gjort så jädrans mycke hörrni ni! så har egentligen inget att skriva här idag. IGEN! (a) hehe.
Men juste, jag var ju & såg Snabba Pengar igår! Jefflar, Helt grym. Rekomenderas stark för er som inte sett den. Okej jag tror faktiskt att snart hela sverige har sett den, Smockfullt på alla Biosar ju! ;O . Tjockt grym var den. Och JW, är kunlig.


Japp, detta var en dos av konstiga webcam bilder. Fyskäms på mig. Börjar ''poseit'' flippar sedan ut till mitt riktiga Jag! ;)

Då har även denna dagen snart också gått...

Hallluuee. (:

Idag började jag prao lite tidigare än dom andra dagarna , ''redan'' 9.45. för det kom en tjej & en kille till butiken som visade oss höstens kläder 2010. Riktigt kul att redan få se det! fast egentligen vill man bara se vår&sommar kläder :). Dem var två trevliga försäljer med fina kläder. Sen efter det rullade några kunder in, mer folk idag. (Y)
Började med att skylta om lite i butiken, klädde på dockorna lite våriga kläder i vitt & rosa. kuligt.
När dagen på arbetet var klart, åkte jag med min snälla pappi till Gallerian i Höllviken, och åt en god lunch. sen kollade vi runt i lite affärer. Hittade en jättesöt topp, typ ett svart linne, med volang tjossans ;) men tyvärr såg jag när vi kom hem att tantafanet inte hade tagit bort stöldbrickan, ÅHH BLIR SÅ LACK PÅ SÅNT! men det ska fixas.

kvällen blir lugn, kolla lite hockey. Djurgården-frölunda ikväll ju. (Y)
Japp nu vet ni även att jag är en hockeynörd (a). FRÖLUNDA SKA DE VA'! 

Ha de gott så länge så skriver jag antagligen mer senare...
Hugs from FRIDA!


 Bjuder på en enekl & tråkig dagen's.

 min påse med den fina toppen i! tyvärr blev det ingen bra bild på den. :(


ARG på H&M

Igår ringde min syster mig och sa att våra kläder från H&M hade kommit, beställde inte så mycket men såg ändå fram emot att få det men då kommer bara hälften av grejerna och en lapp där det står att klänningen är slut och att jag ska beställa igen medans det står att min systers klänning skickas vid senare tillfälle, ah blir så irriterad, men å andra sidan är det ju ett tag kvar tills sommarn då jag ska andvända klänningen så jag får vell bara beställa en ny...

Klänningen som inte kom plus ett par skor...

   



Det som kom...
   

Kram Matilda


Prao dag 4

Idag var den fjärde praodagen, men eftersom Anne (min moster) kommer hem först ikväll fick jag en slapp dag, så jag tog sovmorgon, städdade klart hennes kontor, sedan har jag gjort absolut ingenting, elr aa jag målade naglarna och tittade på tv.



Bild från Google.se ...
men mina är lika fina så (a)

Puss o Kram
Matilda

Prao dag 3

Igår var tredje praodagen och var även dena dag på lilla magasinet men betydligt mer folk denna gång, och mer att göra då Mateus nya fjärrils kollektikon kom, riktigt roligt  (och för er som inte vet vad Mateus är så kan jag berätta att det är ett märke som gör handgjorda tallrikar skålar mm). Jag var där för att min moster som jag praoar hos var tvungen att åka till borås och jobba men jag fick myssa lite med hennes familj, eller rättare sagt somna i soffan framför "Real Houswives of New Jersey", men mysigt det också.



Inte så bra bild men ni får leva med det
Bilden är från Google.se

Puss o Kram
Matilda

Träning gånger två idag.

Heey.
Nu är jag brutalt slut.
Började dagen med en låång sovmorgon,skönt är ordet.
sen tog jag & pappa oss till gymmet i Höllviken.(www.formtoppen.nu)
Det var inte lika skönt som sovmorgonen, men vafan. Det känns som det var hundra år sedan jag var på gymet,så det var mer än dax!! Killen som jobbar där trodde att han hade skrämt bort mig för all framtid , för att jag inte har varit där på länge (a)
But, NOW I'M BACK! typ The return of Frida. ;) efter slitet,så blev det BK, japp ni hörde rätt, tyvär.. :S
men det är svårt att motstå när det ligger precis brevid. Men jag måste bara säga att jag har Pingis träning ikväll,så då får man förbränna det. (Y)

JUSTE! ska bara säga att Michael är bäst i världen. punktslut.

Ha en fortsatt go dag alla godingar.

Egentligenharjagingetattskriva...

Go kväll' peoples or maybe animals... 

Känner mig på ett filurhumör (: muhihi
har inget mer att säga,än GO NATT & SOVGÖTT.

ny dag, med nya möjligheter imorn.
OCH JAG ÄR LEDIG, TRALAL. (Y)
hej sovmorgon.


Gonatt kyss till er alla.
Fridis.

Yttligaren en helt vanlig dag ute i arbetslivet. "

 Måste börja med att säga förlåt för dålig update igår. Fast när jag tänker efter är det egentligen inget jag ska be om förlåt för... Jag gör detta av ren vilja, inget tvång.
Menmen. Hej på er vänner. som vilken annan dag som helst så har även denna flytit på i ett högt tempo. :)
Började ''jobba'' i butiken kl 11, idag var det mer liv & rörelse än igår. så det var skojsigt. Några  små kris tanter, ''åhh nej är jag såhär tjock blabla..'' hehe, men dom är söta dem oxå! :D efter att man har plockat upp vårens alla fina kläder och prismärkt dem, så var dagen slut, dax att gå hem...så nu är jag hemma, precis ätit lite..Ikväll blir det BIO med Fanny & Olivia. avatar blir det. :) se om den är så bra som ALLA säger...

detta blev ju ett jätte intressant inlägg...höhö. (a)
ajja take it or leave it. ..


Då har man jobbat då...

Det var väldigt lungt i denna lilla inredningsbutiken idag, lungnare än vanligt fick jag höra men men det var mysigt ändå, fick hjälpa till att plocka , sätta på prislappar och skriva upp varor.


www.lillamagasinet.se

Ha det bäst
Kram Matilda


Då var det dax att känna på arbetslivet...

Morn!

Gud vad skönt att slippa skolan, i EN HEL VECKA! dessutom börjar jag inte min prao förräns 11 på morgonen, kan det bli bättre? nja...
Om ni undrar så ska jag prao på en liten klädesaffär här nere i byn (skanör) (Y)
får väll spärra in mig sen efter det, då jag har blivit sjuk för att ha sett för mycket kläder utan att få köpa`?
Maybebaby...


kanske blir en liten update när jag kmr hem runt 15.00. annars tar vi det sent ikväll när jag kmr hem från min träning, berättar mer om den senare.

ajja nu har jag inget mer att berätta...allt blir bara så..onödigt?.. då.
Hoppas ni hade en toppen helg med mycke skratt och vänner.

KÄMPA NU HÅRT PÅ JOBBET, SKOLAN ELLER KANSKE I HEMMET DENNA MÅNDAGEN!



Ciao
Frida.


Prao dag 1

Hej allihopa!

Idag är det första dagen på Praoen, ska vara hos min moster klockan nio och sedan ska jag hjäla till i en liten butik hos hennes kompis för hon ska på en massa kundmöten och det blir ju inge roligt för mig, aja slänger in dagens outfit och så hör jag av mig senare.







Ha det bäst
Kram Matilda


Veckans BIG NO



Denna vecka är det ett BIG NO för skit snack, onödigt, sårande och när det kommer fram står du där som ett fån och vet varken fram eller bak, ne skippa skit snacket och du lever längre.

Ha det bäst
Kram Matilda


Söndag

Hejsan Vänner!

Söndag= vilo dag.
Har precis som Frida gjorde igår gått runt i mysdressen hela dagen, packat och just nu ser jag på dubbel avsnitt av Ghost Whisper. När allt är klart för morgondagen (det vill säga prao och bo hos min moster i fem dagar) så ska jag ha lite mini spa, måla naglarna, noppa ögonbrynen och basta.






Ha det bäst
Kram Matilda

Veckans BIG YES



*

Mjukisdressen; Herregud, vad skönt det är! har bott i min hela denna lördagen (Y) M-Y-S.
*

Gymnasievalet-CHECK!- kan ju bara säga att jag nu äntligen har skickat in mitt val,väldigt skönt med andra ord, att slippa behöva fundera och ha ångest om vart man ska välja, som väldigt många har just nu. Så första valet blev media på SUNDS!
*

Marinblåa chinos; Riktigt snyggt nu till vinterslutet och våren! kan oxå vara det skönaste byxorna, chinos (L)

* ROBBIE WILLIAMS. - Han är så kärlek!! har verkligen drogat ner mig i hans låtar denna veckan. Angels är en favorit.

Kramar Frida


Utgång

Slänger in ett litet inlägg innan jag drar iväg på tjejmiddag hos Emma, hoppas ni får en kanon kväll för det ska jag ha...

 





shake that ass.

GodMorgon eller kanske god förmiddag (?) från mig också.

hamnade i sängen runt 03:00 igår, och ändå är jag uppe nu!? ganska imponerad faktiskt.
Men iallafall, kvällen igår. Hej dundrande vad lyckat det blev, Tack Alexandra för en toppen födelsedags fest hos dig(Y) god mat, tårta å allt sånt plus övergoa människor. finns inget bättre. <3
Det blev väldigt mycket dans om man säger så, där av rubriken. kanske shakeade av oss ett kilo ;)
Det blev många varianter, fisken,fiskespö,hammare&spiken, visspen,gräsklipparn, baka, fixa sig, putsa fönsteret...aaa ni kan nog tänka er själva hur det såg ut..`? haha.

Idag ; Lördag, inga planer faktiskt.. ganska skönt. känner bara för att vara. ..skulle gått å se ''snabba cash'' men nej så blev det inte . Jag får helt enkelt ta dagen som den kommer. :)



Lite smakprov på alla bilder som togs. Resten finner ni på Facebook. (Y)

KYSSEN!
frida.


God morgon

God morgon kära läsare!

Vaknade för ungefär en timme sedan, men e fortfarande lite förskyld så ligger kver i sängen och gossar. Och har man världens bästa mamma så har man för när jag ligger här kommer hon in med en bricka med te och mackor, söt va?
Men att jag sedan typ spiller ut halva tet över mig själv är en annan femma (elr ganska normalt för lilla klumpiga mig).

Sliper skolan nu i två veckor för jag ska praoa, känns riktigt skönt faktiskt, skolan är inte det bästa jag vet om man säger så.
Första veckan ska jag vara hos min moster, hon jobbar med marknadsföring och sånt. Men eftersom hon bor i Dandery och också har sitt kontor där så ska jag bo hoss henne, ska bli riktigt myssigt eftersom en stor del att jag jobbar hos henne är just att vi två ska ummgås lite mer.
Andra veckan ska jag vara på en resturang i centrum där jag bor och hjälpa till under lunchtid.
Aja bättre än skolan iallafall

Ikväll ska jag som sagt på tjejmiddag, riktigt mysigt, men nu ska jag kolla på andra avenyn avsnitten jag har missat :).

Ha det bäst kram Matilda

Dagens Outfit

Dagens Outfit var väldigt enkel, men alltid något...

Kramar Matilda

Dagen

Hej allihopa!

Blev lite sen uppdatering idag, men har faktiskt en väldigt bra förklaring till detta. Slutade halv tre (tjugo minuter tidigare än vanligt) och tog bussen från skolan ner till centrum där jag mötte upp syster och hennes pojkvän. Vi åkte in till stan och så gick vi runt där inne några timmar, shoppade och åt lite melis. Mamma hämtade mig i centrum för ungefär en och en halv timma, men när jag kom hem hoppade jag in i duschen och så.

Shoppade en kjol, lite nya örhängen, ett nagelkit och en present till min underbara vän Emma som fyllde år tidigare i veckan, men vad det är kan jag inte avslöja...



Kvällen hade jag tänkt spendera hemma i mjukiskläder med familjen, se på let´s dance och äta popcorn, men imorgon blir det tjejmiddag.

Kramar Matilda 


Friday night.!

Heeeyy. :)
hoppas er dag har varit lika bra som min (Y). skolan gick finfint, och alla var på fredagshumör, FLUMMIGT!
Jag & Evelinga tog iaf ton inne på musik, vilket resulterade i att folk tyckte vi sjöng som finska fyllegubbar. Menmen vad gör man inte för sitt betyg ;) kul var det iaf. Nu är man iordning gjord för att få en förhoppningsvis över bra kväll hemma hos Alexandra.<3 hoppas hon gillar vår present :) ajja det blir en GRYM KVÄLL! party feelings flödar hos mig just nu, hehe (a) '

HA EN SUPER KVÄLL ALLESAMMANS.
kram Fridus.


kvällen's. 
Lockar
paljett sneakers
marinblått linne med lite paljetts.

Burr väder här i Skåne...

Go morron Go Morron...

usch vilket väder, riktigt kallt, mörk och bara allmänt tråkigt. :(
Men vi ska vara positiva, det är ju trots allt FREDAG!! wiihoo. :D tummenupp.
det blir först skolan nu om 20 minuter, helt okej dag, inte allt för ansträngande. slutar vid 14.
ikväll blir det hem till min fina kompis Alexandra, för att fira henne med lite parteyyy. Hon fyller nämligen år idag för er som inte visste det. :)
Men jag skriver självklart mer när jag är hemma från skoouulan. Det gör nog Matilda också. I hope ;)

Ha en kanoners dag.
VI HÖRS ALLA GOINGAR.


2010-01-14

Hejsan Vänner!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, haft lektioner, skrattat med kompisar och så självklart pratat med Frida i telefon.

Efter skolan gick jag hem till min pappa för grejen är den att jag håller på att renovera mitt rum så jag var tvungen att gå dit och se till att alla gjorde sitt jobb elr något sånt. Nåväll nu är det färdigt målat och imorgon ska golvet oljas, sängen kommer någon gång i nästa vecka och sedan ska jag ut o handla möbler, mycket måste göras men nu kanske jag för första gången börjar trivas i mitt rum...

Många kramar
från Matilda

En helt nystartad blogg!

Hej alla blogger's. (:

Vi är två vänner som har skapat en blogg.
Detta tycker vi såklart är superduper kuligt, hoppas ni kmr tycka desamma...
vår blogg kmr inte bli som alla andras. Utan vi ska försöka skaka om ''bloggvärlden'' en gnutta!
Nu vill vi att NI ska hjälpa oss med detta, stötta oss.
Vill man, så kan man.

Ha en fortsatt trevlig torsdags kväll.
Nu kör vi!!

KRAMAR FRIDA&MATILDA.


RSS 2.0