Måndag

Jaha då var det måndag igen, är inte alls något stort fann av dessa dagar men börjar tjugo över nio och typ inte gjort något ansträndande så det var ganske chill.

Älskar att det är fint väder nu så imorgon blir det nog kjol eller shorts. Men den här tröjan hade jag på mig idag iaf.


Kram Matilda

Vrf Frida inte bloggar har jag ingen susning om men ska försöka få tag i henne på luren så ska jag nog allt se till att hon slänger in ett inläg.

Mammas dag idag :)

Åkte till mamma idag och eftersom det är morsdag så fikade vi på en jätte god kaka hon bakat och sedan for mamma o hennes man iväg till hasseludden spa och så ska jag och min syster vara barnvakt ikväll och imorgon bitti åt vår lillebror, en liten morsdagsprent sådär.



Ha det bra och skäm bort era mammor riktigt ordentligt idag :)
Puss M


Morsdag!


Världensbästamamma.
Jahapp, då var det våra mammors dag idag då. Vaknade runt 10-tiden, åt lite god frulle med mamma. och nu har jag gömt ett paket ;)klurigt.
vädret är tyvärr sjukt värdelöst. :(
men någonting ska väll hittas på idag...
Jag är ju faktiskt ledig imorron! wiie. <3

Juste..bion igår! gash,den var helt grym. Alla fyra skrattade sönder (Y)
och innan filmen tog vi en varsin mjukglass på BK , haha.
trevlig tjejkväll. helt enkelt.

söndagskram!
frida.


Hemma för tillfället

Har precis kommit hem från resturangen i stan men får se om jag stannar hemma o cheekar en rulle elr om jag hittar på något, man vet aldrig vad som sker.

Hoppas ni får en underbar kväll många pussar M

Namsdagspresenter

Hej kära vänner, imorgon har jag namsdag. Kolla inte i almenackorna och bli förrvirade nu för att Matilda inte står utan det är Vera som är söndagens namn, mitt mellannamn. Vera är ett släcktnamn, min farmor heter det och det är ett namn jag tycker är väldigt fint och som jag skulle vilja ha som tilltalsnamn en dag. Strunt samma, farmor och farfar åker till skotland imorgon och kom med pressent, min "låtsatsmamma" gav mig lite saker och min älskade syster kom med en liten present :D.


Av min älskade syster ett armband från rosa bandet som jag kollat på för flera månder sedan som hon så gulligt har memorerat och nu köpt till mig :)


Trisslott av farmor och farfar + ett litet ekonomiskt bidrag :P


Mascara av min "låtsatsmamma", jättebra eftersom jag var i stort behov. + en jätte snygg gamal second hand väska som påminner om en klassisk canelväska (men det lägger jag in bild på den sedan).

Puss Matilda

PS. nu ska jag på resturang med the family så vi hörs väl ;)

sex and the city 2!


Nu åker jag & mammsen till Höllviken för att möta upp Anna & Carina, för att ta en fika och sedan se SATC-filmen (Y) wiiho. Hoppas det blir grymt! :)
vet att den har fått dålig kritik...men vafan ändå värt. ettan var ju grymgrymgrym.

puuusss
frizzi. (ja,mitt nya fula smeknamn?)

Snygg, snäll och älskad, kan det bli mycket bättre??

Hej på er alla söta människor där ute!

Som ni säkert har förståt så har vi tagit en liten paus här på bloggen och vi beklagar ert att ni fått vänta men nu är vi tillbaka och piggare än någonsin ;).

För mig (Matilda) har det har inte hänt så värst mycket, skolan har svichat förbi i en enorm fart och nu är det snart sommarlov, livet leker och allt e toppen...

Frida har klartat nationela proven, varit på klassresa och snart är det dags för bal. Hon har kommit in på sit gymnasie till hösten och några hemliga kärlekar finns det alltid :) . Livet leker uppenbarligen för henne med...

...men är man snygg, snäll och älskad, då kan det väl inte bli så mycket bättre??

 

Tusentals kramar från Matilda.

PS Ni hör från oss snart igen .

RSS 2.0