Veckans BIG YES



Denna vecka röstar vi för gammal vänskap som aldrig rostar och människor som kommer in i ens liv igen...tolka som ni vill.

LOVE MATILDA

Söndag

Har nu kommit hem till papi och ska väl fixa iordning lite men har ingen stor lust så det får vänta till morgon. Pappa orkade inta laga mat idag så vi drog ner till centrum och käkade pizza riktigt gott och onyttigt men ska ju börja träna denna vecka så får unna mig lite.

Sportlov nu och det känns väldigt skönt men hade planerat att bara ligga hemma och slappa hela tiden men det blev inte så för hela veckan är redan planerad och den har inte börjat än så aa.

Blev glatt överraskad när en mysig person tog insiativet och hörde av sig...



Liten bild på mig och sis, vad skulle jag göra utan dig


Damp...

Har damp på allt o alla just nu så snälla kan någon rädda min kväll!!!


Seg Lördag

Somnade runt halv tre igår efter att vi ätit natt mackor, och vaknade åtta imorse!, inte alls bra så är helt slut nu, Vendela åkte hem på förmiddagen. Jag har nu hjälpt till familjen att skota taket för det var så himla mycket snö. Vet inte riktigt vad som händer ikväll förutom att det serveras tacos till middag men nu ska jag gå och fresha upp mig lite, typ duscha elr något (y)

 
Från igår, man e så snygg halv tre...


Hemma

Har precis kommit hem från Heron City med bästa Vendela, blev inte Snabba Cash av några anledningar pallar inte förklara med såg Farsan istället ganska rolig faktiskt.


Bild från google.se

PS.Kan inte ta bilder pga att min kära syster tog med min kamera när hon åkte till fjällen.

LOVE MATILDA

Bästa beskedet på länge!

Idag var jag ju som sagt på mitt hemilga möte som jag inte riktigt kan säga något om än eftersom jag måste berätta för människorna i min närhet först, skulle ju bli lite knas om de fick reda på det genom att läsa min blogg. Men aja fick ialla fall ett grymt bra besked och är väldigt glad just nu. Plus att jag o Vendela ska gå på bio ikväll och se snabba cash men får se hur det går med tanke på att vi båda fyller femton först om typ en halvår så...



HAHA SOM FRIDA SKULLE UTTRYCKA DET, ALLT ROCKAR

LOVE
MATILDA

1 dag kvar till LOV

Imorgon är det sista dagen innan lovet, riktigt soft. Imorgon ska jag gå i skolan till 1 sedan ska jag iväg på ett hämligt litet möte. Nyfikna??, aa tänkte väl det. Har precis duschat och så har jag varit väldigt duktig och städat och rensat garderoden idag eller aa halva blir det ju eftersom jag har en garderob hos mamma och en hos pappa.


inte så bra bild eftersom en del försvann men aa...

Glass i stora lass...

Sitter och frossar i lass med glass, hihi. eftersom jag har varit så duktig idag på frilutsdagen och så har jag varit ute med hunden. Frilutsdag idag var, hmm låt oss säga kall. Ikväll är det TVn som får underhålla och så ska jag friskna till lite eftersom utedagen har gjort mig mer försyld än innan (suck).



Ska lägga vaselin på ögonfransarna och sedan krypa ner under täcket med TV dosan i högsta hugg....God Natt!

/M

Ahhhhhhhh

Hejsan alla kära!

Måndag kväll och familjen anorlunda på TVn. Idag har varit en skit dag i skolan, vill bara läga mig ner i sängen och dö ett litet tag men får se hur det blir med det. Imorgon är det ju då friluftsdag, jippie kaye. Ne men det blir nog trevligt, sittandes i en snödriva och sola lite, härligt. Har ialla fall tagit fram alla vinterkläder och matsäck tills imorgon. Ne nu känner jag att det börjar bli lite för negativt här så vi tar och säger god natt.


God natt!

I skolan...

Sitter just nu i datasalen i skolan och ska söka information om broar, det går sådär faktiskt. Är som sagt fortfarande försyld men pallrade mig ändå upp ur sängen imorse och iväg till skolan. Imorgon är det vinterfriluftsdag och ska till Lida men får se hur det blir med försylningen för är det såhär kallt imorgon går jag nog i idde, och så saknar vi självklart våran lilla frapino som är i Teniriffa.


Ha det bäst
Kram Matilda

OS 3-0 till Sverige

Imorse hade mamma som vanligt dukat upp frukost men denna morgon satt hela familjen spikade framför TVn när Sverige spelade emot Finland i Vancover. Det var olika lag som hejades på i soffan då mamma är från Finland och hejade på båda lagen, men Sveriga vann ju självklart...


Sverige är så grymma...


Söndag och knök försyld

Söndag idag det vill säga packa och åka till mamma. Igår låg jag sängliggande hela kvällen men underhöll mig med datan, sex and the city på TVn och härliga vänner på luren. Sitter nu och pluggar engelska tills imorgon, bara hålla tummarna att det går bra. Det enda i min säng igår för utom mig var snyttpapper, riktigit mysigt (or not). Nu på kvällen ska jag villa upp mig tills imorgon och die hard på kanal5 ikväll.



Coca Cola är livets dryck... eller nått

Kram Matilda


Vi är inte alls avundsjuka...

Hejsan alla blogg läsare där ute i kalla sverige. Vaknade runt tio då frukosten stod på bordet, men ingen tidninng gick att läsa eftersom ploggbilen hade ploggat största vallen på vår uppfart och framför brevlådan så den var täckt med snö, riktigt roligt faktiskt eftersom det inte var jag som behövde skotta men tycker lite synd om pappa min. Frida åkte ju som sagt till Tenirifa imorse och det är vi ju inte alls avundsjuka på här i insnöade Sverige. Men hon får sola för mig med så ska det nog bli bra.



Liten bild från när jag var på Mauritius i November

Kram Matilda

Mat!!

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, igår hyrde jag ju som sagt film med Hannah och Vendela, trevligt värre. Var riktigt äcklig och filmsnubben gjorde ett vad med oss att om vi inte blev rädda av fillmen och hade bevis på det så skulle vi få en film gratis, men det gick så där för vi blev skit skraja. Nu ska jag äta lax, mums.




Kramar Matilda

full packning och fixning pågår


bjuder på denna översnygga bild , med min översöta tom & Jerry badring xD

snart är man i värmen, scchhteeek. (y)
så just nu packar vi för fullt. Hoppas man inte glömmer något.
detta blir nog mitt sista inlägg innan resan. "/ Matilda får sköta uppdateringen...
Vi åker 06:45 imorgon bitti. Så ni får ha det toppen här hemma i kylan, höhö.

VARMA KRAMISAR
FRIDA.

det är nu vi behövs.

Att aldrig veta vad vi ska göra. Att aldrig få veta hur allt egentligen ligger till. Att aldrig få tillbaka dig som du var. Att aldrig få se dig som den du var. Att aldrig få ordning på allt. Det gör mig galen. Vi vill. Vi vill kunna hjälpa. Det är väll det vi kompisar är till för. Vi är så fruktansvärt starka tillsamman. Jag trodde vi skulle fixa detta lätt, Men vafan det var inte bara att ''göra''. Det är något mer. Vi ser och känner att allt inte är rätt. Vi vet också en del. Du har öppnat dig. Men nu måste vi göra något. Jag älskar ju dig bästa vän ♥

bara tankar som flyger runt just nu.
allt är anonymt. Men tack för en välbehövlig pratstund imorse. VI ska fixa detta nu.
Vi tre. starkt.


bilden har inte något med texten att göra. Inte helt iallafall. ..

HAHA

Haha, lite humor såhär på kvällkvisten inan jag ska släppa mig ut ur kylan ovh hyra film. Fick en vänförfrågan på facebook dår det stod typ såhär i ett litet medelande.

Ursäkta men har vi träffats??
Kollade igenom min mobil och där stod det någon som hette Matilda Vera, undrar om vi träffades förra helgen??

Haha, lite humor med tanke på att jag aldrig har träffat människan. Hoppas ni fick litet skratt.

Pussar o Kramar
Matilda Vera Carlson


Fredag ♥

Idag är det fredag, big LOVE. Igår var jag ledig från skolan för halv studie dag och en masssa håltimmar men var för lat för att blogga.

Gick en lektion tidigare idag också eftersom jag skulle till tandläkaren, kanske inte min favorit grej att göra men det behövs ju gå på rutinkontroller ibland. Gick ialla fall därifrån med putsade tänder och inte ett ända hål så jag var glad. Speciellt eftersom jag aldrig haft ett hål.

Ska kanske gå ner till vidiobutiken med två små  pingor och hyra film. Det blir nog en skräckis men får se.

Satt precis i luren med en annan lite pingla, det vill säga fridilina. Hade ett trevligt litet samtal om sommarens stora planer. Men mer om det senare och så får vi se vad Fridas föräldrar tycker eftersom det är dem vi ska ivög med.


Bild från Google.se


BIG LOVE
MATILDA


allt rockar just nu.

Haaalllllue. Längesedan nu igen (a)

Har haft full rulle hela veckan..faktiskt!
ganska så hektiskt vecka både i skolan & privatlivet. Men nu äre LOOOOV (L)
och på söndag åker jag till värmen, HERE I COME TENNERIFE. (y)

hade ett fett jävla NO prov idag oxå.. Kill me! gick rent åt helvete. ajja.
Fanny & Jag kom på att facebook förstör vårt skolarbetet. ''så fuck facebook''! ;)
Har även sett två lärare gråta denna veckan (y) yeeah.

Nu sitter jag och pratar med Min fina Matilda i telefon , planerar sommaren 2010! säger bara fyfan vad grymt det kommer bli!! LOVELOVELOVE. (L) Mer om det senare...


Babe & Jag i spanien i sommras.

pööss
fridis.


Jag har världens bästa syster

När turturduvorna (det vill säga min syster och hennes kille) kom hem så hade de in liten present till mig. En klänning från H&M som jag så länge har försökt beställa men den har hela tiden varit slut på nätet och när jag beställde den ur katalogen kom det bara en lapp där det stod att jag skulle beställa den igen, aja hon hittade den ialla fall i min storlek i en butik i stan så nu är jag väldigt glad.


Kramar från en överlycklig Matilda

Pytt i panna

Sitter här och vaktar pytt i pannan eftersom papi var tvungen att åka ner till centrum och hämta min syster med pojkvänn som varit i stan. Imorgon är det middag hos F&F (farmor&farfar) som gäller eftersom vi äter där varannan onsdag. Skolan idag var ganska seg som vanliga vardagar är, just nu ialla fall...

Dagens Klädval



Puss o Kram
Matilda

JAG TAR INGEN SKIT

:@

Huvudvärk + Över trött = ingen bra kombination.


Över bra helg ! (L)

Pjuuu... en fartfylld helg. Med svett och glädje , kan man väll säga ;)?

Tävlat i MALMÖ OPEN lördag & Söndag. (y)
alltid lika kul att vara på hemma plan, och att träffa alla godingar. kan inte bli bättre.
resultat mässigt, nöjd. Brons i A-slutspel i damklassen.
Efter en varm och tuff lördag inne i Bäckagårdshallen begav vi (Michael,Fredrik, Christoffer & Frida) oss hem till mig. <3 käka midda och allmänt mys.
Sen på söndagen var det dax för tävling igen. Gick mindre bra, men tuffare motstånd så vafan! ;)
tråkigt nog sista dagen med bästapojkarna. "/ alltid jobbit att säga hejdå...
Älsklings Becca kom även förbi och tittade (L)

Juppsi, detta var min braiga helg. Hoppas ni där ute oxå har haft en goooo helg. :)

KYSSSSEN TILL ER ALLA                                                                                                         .
BiiiggLöööve.

Plugg, plugg o lite mer plugg

Har spanska prov imorgon och fast än vi har gått igenom allt så käns vartenda ord som kinesiska (helt okänt med andra ord). Pratade lite med min faster när de var över på fika på systerns födelsedag och eftersom jag inte fick någon present när jag fyllde år så ska jag få önska mig vad jag vill att hon köper till mig när hon åker till Kina så det blir skoj. Idag har det varit en helt vanligt dag, ganska tråkigt faktiskt och väldiiigt seg men men alla dagar kan ju inte vara en fest.


Min söta lilla lillebror i sommras. Och på tal om sommaren så är det det som jag vill ha, är riktigt tröt på deta snöväder, nåväll det kommer vell så småning om.

PS. Om mitt lilla beslut så har jag inte fått besked än, nyfikna va?

Love Matilda

Shoppat...

Har satt lite shoppingförbud på mig själv eftersom jag inte får plats i garderoben och eftersom jag har varit så duktig så köpte jag lite igår när jag var ute på stan och köpte presenter.





Båda plaggen från Ginatricot
...och så lite mer


The Studio

Var ju som sagt på The Studio idag, det var riktigt roligt. Blev väldigt nöjd men mitt smink och självklart bilderna. Det vr lite ovant i början men fotografen var väldigt hjälpsam så efter några bilder började det lossna. (Hade tänkt ta lite backstage bilder men det var stora skyltar som sa annat så det gick inte).

Har är resultatet...







Blev riktigt nöjd

Puss o kram
Matilda

Alla♥dag

Idag är det alla♥dag och det gillar vi starkt. Min kära syster fyllde ju som sagt år idag så vi säger grattis till henne. Fick en alla♥dag present av min kära mor också, riktigt snällt. Nu på eftermiddagen/kvällen har vi vartit på THE STUDIO men mer om det senare...



Tröjan fick hon av mig i födelsedagspresent

Ha det bäst
en kärleksfullare Matilda


godnatt... (a)

HeyHey alla fredagsglada människor.

visst äre kul att Matildus är back! :D

min Fredag har varit bra. Kunde varit super. men jajja. efter skolan stack jag direkt till Malmö för att möta Bea & Fredrik. Där blev det fika och träning (y)hihi. Trevlans. Sen hem dusch och äta. Skulle ju hem till CM (fest) men så blev det ej för min del. Med tanke på att det är tävling imorn och måste upp halv sju.


Så nu ska jag nanna min goda kudde! (L) nee fan kom på att jag måste se SOLSIDAN först, thihi. Sen sova!

Kärlek till er . 
Fridis.

Det är med er jag mår som bäst, det är med den tröjan på mig jag känner mig bra! (L)
Imorgon är det VI!


Fredag

Fredag idag, riktigt nice. Hade fysikprov idag och det gick faktiska helt okej, svarade på allt utom en grej men vi får helt enkelt vänta på resultatet. Men nog om skolan, min helg är typ helt fullpakad så vi får se om man hinner leva lite också. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får helt enkelt vänta och se. Imorgon ska jag in till min pappas tjej och fira hennes födelsedag för hon bor på söder och då sover jag kvar där för diggar inte att sätta mig på ett tåg vi tolv på kvällen själv, ne det finns alldeles för många idioter ute i natten. På söndag alla♥dag och det firar vi genom att först fira systern min som faktiskt fyller år, riktigt coolt att fylla år den 14/2 tycker jag hihi. Nä'r det är klart så ska jag, sanna och vår mamma till the studio och leka moddeller, haha ska bli riktigt roligt att få bli fotad och så kan man ju köpa bilderna sedan så det blir toppen. Ne nu ska jag dra mig i kragen eller något och göra lite nytta.

PS. Glöm inte alla♥dag på söndag och kan inte lägga ut några bilder eftersom min dator är cp men ni överlever nog, puss.

Ha det bäst
Kramar från en kärleksfull Matilda

Hihi

Hejsan Svejsan!

Måste först ta och berätta om min dåliga uppdatering som jag faktiskt har en grymt bra förklaring till. Jag glömde internet hos pappa (det vill säga dongeln) och har då varit för slö för att låna systers eller gå och hämta min men min snälla syster tog en promenad och hämtade den hos pappa så nu kan jag blogg, aa nu när ni vet den härliga förklaringen så ska jag ta mig lite tid  och berätta om min vecka.

Måndag: Gick till skolan men gick hem efter två lektioner för mådde inge bra, så jag gick hem och dog i sängen (eller inte dog för då skulle jag ju inte kunna sitta och skriva men aa ni fattar).

Tisdag: Stannade hemma hela dagen och pluggade, som sagt fortfarande sjuk.

Onsdag: Släppade mig upp ur sängen och iväg till skolan, inget speciellt hände. Bara lite mer plugg.

Torsdag (Idag): Hade svenska prov idag satsdelar och det gick ganska bra faktiskt (Y). Trännade också nu på kvällen, och det känns så himla skönt när man har både tränat och duschat och känner sig riktigt nöjd.

Puss o Kram
Matilda

Tååårsdag.

Heej underbaringar.

Jävligt chillig dag idag.
Började morgonen med ett Nationellt prov igen.. Delprov C, uppsats. Kändes helt okej ändå. Man fick ju sitta i 3 långa timmar, så det var gott om tid (y). Satt och fika och snacka lite imellan oxå när man fick skrivkramp :)
Dunder hicka hade man oxå. Sen spillde jag OCH Anna ut min dricka över uppsatsen, YEEY! bra juuubbbat.
Och C-M som jag satt med, kunde fan inte hålla käft utan satt hela tiden och fråga hur ord stavades och käka bullar. Hej prassel. höhö. Sen ungefär 2 timmars rast...segt. spanska. AHAH hade vikarie där som knappt kunde svenska. Vi dog. .''vi inte sorga, istället vi glada'' aa ungefär så lät det. Henke underhöll hela lektionen oxå med sitt skratt.. HAHA! fyfan.


Hemkunskapsprov igår oxå ju. kändes bra det med. Tur man satt breve Sebbe som är Kung på allt med mat (a)

IMORGON ÄR DET FREDAG, WUUPIDO! miljak. Blir midda hemma hos CM med allihopa (L) men kan inte stanna så länge hos han. Tävling både lördag och söndag. Går upp vid halv 7. Men så sjukt värt det. Träffa alla man älskar brutalt mycke. <3
Så aa detta blir en kanon helg.


Haaarree gött!
Fridis.


svårt beslut att ta- sido eller mitt bena ;) höhö

DAGENS I-LANDSPROBLEM (H)



Tjena mittbena. (klicka för större)
hmm ska nog satsa på mittbena ett tag framöver...
Kysssshaj.


SKOLAN SNOR MITT LIV.

Jag vet, dålig uppdatering. yeaayeea.

Hej iallafall alla glad bloggläsare (:

Idag Onsdag; hade första riktiga nationella! woow. hehe ne men det var i svenska-läsförståelse, inte allt för kluriga texter eller frågor, men så sinnes kort tid! tiden rann iväg. Hann precis klart, men då hade jag slarvat mig igenom de två sista frågorna. Inte bra. ajja vi får väll se hur det går. Sen på Torsdag är det dax för nästa- uppsats är det då. 3 timmar lång. (y) sen imorgon är det Hemkunskapsprov. wuuppdio vad skolan är kulig just nu!
ETT STOR FETT BIG NO!  Slutade tidigare idag, eller rättare sagt vi var några som inte orkade elevensval, så vi gjorde ett eget elevensval så vi satt och chill snacka ist. Kom fram till massa skit. lite halvt mobbing tkr jag oxå (a) duuummmisar.!

men helgen.... fyfan (L) övernice.

ajja jag har väll inget mer att säga. Beställde förresten våra klasströjor idag. ÄNTLIGEN!
hahah sånt jävla tjat om dem asså. men är man 50st som vill vara med och bestämma så är de fan inte lätt. Får hoppas på att dem blir fina..

Ha de bäst
en trött frida.

Söndag

Idag har jag åkt till mamma, väldigt jobbigt att packa fram o tillbacka men aa, it is what it is. Imorgon är det skolan och tillbacka till vardagen.

på bilden är det mulberry weekendbag

PS. Snart får jag besked om mitt lilla beslut.

Hejhopp.


 Kungsgatan, Göteborg. TESSIE!
ny fin liten topp hoppade in i Garderoben (förra veckan) har bara glömmt att visa.

Usssch vad dåligt Melodifestivalen var! orkade inte ens se klart hela, riktigt sömnpiller ju! ;O
ajja. Pappa kom nyss hem. wiho. Vinst idag också över Färjestad (y)

en vecka kvar...TAGGA!♥

/FRIDA


Lördag

Idag är det lördag, me like. Har haft en såndär otroligt skön fredag o lördag där jag gjort absolut ingenting. kanske lite tråkigt men otroligt skönt och päronen är vell ganska glada att få umgås med mig och sedan är det inge roligt att göra något den här årstiden, man orkar ju knappt ta sig ur soffan och släppa sig till en kompis så :). Igår såg jag på let´s dance och solsidan, tycker solsidan är så extremt bra hihi.


GE MIG VÅR OCH EN NY GARDEROB!



klickade in mig på några hemsidor och fann alla dessa godbitarna + en miljontals saker till :)
enjoy it!
Kyss.
frida.


DETAILS



Hallue (:
go fredag igår. det gillas,skarpt
men idag är det Lördag. Händer inte allt för mycke, kolla Frölunda- FBK (L) och bara allmänt mysa med min kladdkaka. (a) hade kanske tänkt ta fram läxböckerna oxå (?) har ju faktiskt tre prov nästa vecka "/ inte så värst kul.


Nya saker som kom till min garderob under veckan! (y) tjockt nice. :)

Hoppas ni får en fin dag. ♥
Puuuss
fridan.

Fredag=helgen börjar

Som sagt är det fredag idag och nu börjar helgen, ska bli så j*vla nice. Idag har jag bara haft en vanlig skoldag, haft lektionen, blivit utburen i snön samt mullad och sedan halkade jag men annars toppen. Min snälla pappa kom i alla fall o hämtade mig efter skolan så jag slapp gå hem eftersom han ändå var på väg hem från tandläkaren så.

Veckans
låt är "its gonna be ok its gonna be alright


Gårdagens klädval

Börjar bli en vanna att slänga in dagens klädval från igår, inget bra en aja... här kommer ialla fall gårdagens klädval.



puss o kram
Matilda

helt rätt.

Man ska jaga,
man ska ta.
Man ska kämpa för precis det man vill ha.

Det rullar på.

kan ni fatta, det är snart helg igen!? läskigt.
ajja inget att klaga på direkt. (Y)

Torsdagen för min del, började med ett snabbt sjukhusbesök i lund, chekade min hy...
sen till skolan. faktiskt en mysig dag (:   efter det blev det utvecklingssamtal. wiie! det gick super. och jag kan inte förstå att det var mitt sista utv på Tångvalla med goa Maggan (a)

nu på kvällen har det varit hockey för fulla muggar. ganska bra fight ända fram tills slut resultatet.. -.- Helvete!



Puss & godnatt.
Fraajda.

Onsdag

Sitter och tittar på sex and the city boxen med laptopen i högsta hugg. Har ätit middag hos farmor och farfar ikväll som vanligt varannan onsdag, riktigt god mat som vanligt.

Pratatde med mamma på luren idag och då ville hon att jag skulle komma förbi där senare eftersom hon hade en överraskning till mig, så när jag kom hem ditt hade hon varit och hämtat ut mina kläder från nelly på posten.


PS. Ett steg närmare mitt svåra beslut...hihi

Puss o Kram
Skumbanan


Gårdagens klädval

Hann inte blogga igår så slänger in dagens outfit från igår nu....


Armaband från Snö of Sweden
Kofan (som är min systers) är från BikBok
Skärpet är från H&M
Leggings från Gina
och linnet är från MQ

puss så länge
Matilda

hmm kul msn konversation med olivia & CM!

fridalundh,- säger:

är han ?

Cavalli säger:

vem?

 

fridalundh,- säger:

olivia yrar....

OliviaNIlsson säger:

tar det sen Frieda

 

fridalundh,- säger:

haha okej? läskigt...

Cavalli säger: 
Johis tänker döda frida!

OliviaNIlsson säger:

blö på dig Cm

VRF??

fridalundh,- säger:

johis är farlig (H)

OliviaNIlsson säger:

vad nu??

Cavalli säger:

idiot

fridalundh,- säger:

jag vet inte (a) hehe...

Cavalli säger:
meeen! segfis

fridalundh,- säger:

hahah!

OliviaNIlsson säger:

det e nog för att du ger honom erotiska blickar frida

fridalundh,- säger:

om det är ngn med kåta blickar så är det du olivia

 

Cavalli:
haha

kan olivia va inne på msn på sin dator`?

 

 

 

 

yra oliva

johis kommer döda dig frida!!!

 

 

 

 

fridalundh säger:
Håll din jävla keeeft ;D


veckan's



 Veckans måste, blir... O'BOY!
hejjagharblivitberonde. (y)


att det aldrig kan sluta.

fanfanfan för detta piss vädret!
trodde det kunde räcka med den snön som redan fanns, MEN NEJ! nu snöar det ÄNNU MER :o åhh.

en helt okej tisdag i alla fall.
matte- läsning - slöjd- svenska (gick igenom till nationella). sen sluta vi kl 12. (Y) översoft.
satt kvar med babesen en stund efter skolan och tjilla satan. (L)
hem -äta & plugga. aah mer roligt händer inte just nu faktiskt "/

igår hann jag inte uppdatera. (a) skolan sen dubbel träningen. nice. från 17-21. helt slut sen.
spelade som vanligt match mot Niklas, höhö lillen får stryk :D.


har inget mer vettigt att skriva
HAJDÅ.
fridis.


BAJSA DA MOVIE!


HAHA! ursäkta. men detta är min kompis JB's humor. ;) satt hela bildlektionen och skratta åt den... hmm liv? nja.
Bajsabajsa nu måste jag bajsa.. ni hör att det är den Aicha Aicha låten va? (a)

KYSS
frida.


Måndag

Ligger just nu i sängen med datorn och tittar på "Flickan som lekte med elden", andra filmen i sig larsons triologi. Har läst alla och nu ska jag se filmerna så min snälla pappa har förstos köpt dem till mig (a). Det är ju en sak att läsa boken men nu när man ser filmen önskar man att det var någon brevid än man kunde hålla i handen, aja life is a bitch.

Skolan idag var som vanligt, det vill säga händelserik, aja nog om skolan.
Nu ska jag se klart på filmen.


Bild från spanien i sommras.
Ha det bäst
Matilda


RSS 2.0