Min nya blogg

Länken i förra inlägget försvann av någon anledning (?) aja här kommer den igen och för er som undrar så är det jsg Matilda som ska blogga på devote :)

carlsons.devote.se

puss Matilda

Sluta blogga och börja blogga ?

Hej alla kära läsare, jag har bestämt mig för att sluta blogga här och börja blogga på devote. Det känns mycket roligare och jag hoppas ni fortsätter läsa min nya blogg och börja kommentera ;).

Ha det toppen och glöm inte besöka min nya blogg

www.carlsons.devote.se

JAG ÄR GLAD

/FRIDA

Tjena kexet står du här och smular ;)

Hej bloggen, nu bloggar jag igen, visst e jag duktig :D . Igår var jag i stan med Vendela och idag ha jag bara tagit det lungt, NO prov imorgon så ska plugga nu, hej så länge :)



PUSS M

Kanelbullens dag

Kanelbullens dag idag så på lunchen blev det bulle och latte med Emma.



Puss Matilda

PS. Blev glatt förrvånad när jag gick in på fejjan och såg att min mormor skaffat en profil, snacka om haiteck (stavning)

rubriker är överskattat.



Gårdagen var sjukt skoj. riktigt mysigt att träffa alla goa tjejer igen. ♥
idag blir det en råchill dag. Mest myst med mig själv i sängen (a) tolka som ni vill.höhö.  och snart blir det frölunda-södertälje. NIIICE!
pusssis!

/frida

:)

If I could write you a song, and make you fall in love.

Hej bloggen, ett mirakel att jag bloggar men tyckte att det var på tiden att jag gör ett litet inlägg och vissar att jag lever ;) . Det är sjukt mycket i skolan just nu och annars också så kommer väl inte hinnna blogga mer men jag lever ialllafall så oroa er inte ;)

PS. Har färgat håret men e inte inne på min data nu så får lägga ut bild sedan :) . Puss så länge :)

//Matilda

video update från spanskalektionen.



Tuuufft!  det kommer nog fler videobloggar nästa vecka :D lite småkul ju faktiskt. värre att se på det senare. but yeye.
tagga tjejkväll ikväll med massa fina tjajjor. like.

/frida

RSS 2.0